Jedinečná kouzelnická show s pejskem pro vaší akci

„HAF! Já jsem pejsek border-kolie Eda a spolu s mým páníčkem Kubulou Vám předvedeme originální show, kterou jste zaručeně ještě neviděli!

Během představení vás například přesvědčím, o tom, že jsem o mnohem lepší tanečník než můj méně chlupatý kolega.

Ukážu Vám neskutečné psí kousky, skoky a dovednosti.

Kubula Vám humornými scénkami předvede, jak mě všem trikům naučil a dokonce si za námi na pódium pozve lidské diváky, kteří s námi budou kouzlit.

PŘEHRÁT VIDEO


  • Pejsek byl cvičen POZITIVNÍ VÝCVIKOVOU METODOU, je socializovaný, přátelský a čistotný stejně jako jeho páníček.
  • Show lze předvést uvnitř i venku
  • Vhodné pro mateřské a základní školy, také pro obecní a městské akce. Krásné představení na různé zahradní party, narozeninové oslavy či svatby.
  • Lze objednat jen kouzelnické představení bez pejska.
  • Délka představení je 30 minut

ORIGINALITA

Kouzelník se psem? To už mluví za vše. Mnoho kouzelníků se psem po světě neběhá. Dopřejte si na vaší akci nevšední zážitek.

BEZPEČNOST

Pejsek Eda je od štěněte socializovaný k dětem i ostatním zvířatům. Nemá problém vystoupit na jakémkoliv prostoru či povrchu, který si pro nás vymyslíte.

PROFESIONALITA

Je na nás spolehnutí a chováme se jako skuteční profesionálové. Přijet pozdě na vystoupení, či ho rušit na poslední chvíli je pro nás nemyslitelné. Zaručujeme, že s námi budete spokojeni od prvního telefonátu až do poslední poklony na pódiu.

HUDBA

Představení je podkresleno krásnou hudbou, která mu dodává opravdový šmrnc!



Bublinová show

Sháníte úžasné představení, které nadchne jak tříletou holčičku, tak i dospělého chlapa? Tak jste tu správně.

Bublinář Kubula Vám předvede překrásné triky a kouzla z mýdlových bublin. Při show uvidíte například nádhernou bublinovou krychli, věšteckou bublinovou kouli a nejzlobivějšího malého diváka, pana ředitele či starostu zavře Kubula do obří bubliny!

Vystoupení je provázeno překrásnou hudbou a humorným slovním doprovodem.

 

PŘEHRÁT VIDEO


  • Uvnitř probíhá představení na nepromokavé plachtě.
  • Venku probíhá představení v krytém párty stanu s bočnicemi z důvodu zachování kvality show.
  • Vystoupení je vhodné pro obecní a městské akce. zahradní párty, narozeninové oslavy, svatby, plesy, family day, firemní eventy. ZŠ, ŠD a MŠ.
  • Lze přiobjednat bublinkovou dílnu a diváci si tak mohou sami vyzkoušet jaké je to být bublinářem.
  • Délka bublinové show pro děti je na 25 minut. (Lze prodloužit o kouzelnický program na celkových 35 minut).
  • Doporučená délka bubble show čiště pro dospělé je na 12 minut.
 

ORIGINALITA

Bublinová show? To už mluví za vše. Mnoho bublinářů  po světě neběhá. Dopřejte si na vaší akci nevšední zážitek.

ČISTOTA

Zaručuji, že uvnitř nepoškodím s bublinami i ten nejdražší koberec nebo parket. Vystoupení probíhá na velké nepromokavé plachtě.

PROFESIONALITA

Je na mě 100% spolehnutí.  Přijet pozdě na vystoupení, či ho rušit na poslední chvíli je pro mě nemyslitelné. Zaručuji, že budete s přístupem spokojeni od prvního telefonátu až do poslední poklony na pódiu.

HUDBA

Představení je podkresleno krásnou hudbou, která mu dodává opravdový šmrnc!



A dál?

Nemusíte zvlášť zvát malíře na obličej, balónkáře či třeba provazochodce. Kubula vše zajistí se svým animátorským týmem! Co vše lze přiobjednat?


 

Modelování z balónků

Pejsek, kočička, zajíček nebo snad papoušek z balónku? Pro nás žádný problém. Modelování z balónků má tu výhodu, že si každý účastník něco odnese na památku.


Malování na obličej

Tygr, Spiderman nebo jednorožec? Všechny tyto populární malůvky zvládáme a dokonce tak rychle, že fronta na malování rychle utíká!

Bublinový workshop

Výborný workshop, na kterém si účastníci akce vyzkouší jaké je to být bublinářem. Po celou dobu bude k dispozici speciální bublinářské náčiní a kapalina.

Provazochodectví

Kubula je vlastníkem profesionálního slack-line lana na provazochodectví. Lze si na akci přiobjednat tuto atrakci, při které si děti mohou vyzkoušet jaké je to být provazochodcem.

Canisterapie

Canisterapií se rozumí léčebný kontakt psa a člověka. Pes už svou přítomností dokáže vyvolat dobrou náladu všude tam, kde je jí nedostatek. Program vhodný pro domovy seniorů.


 

„Volejte nebo pište a rezervujte si termín vaší nezapomenutelné akce. Těší se na Vás kouzelník Jakub Rajdl alias Kubula a jeho pes Eda.

Pokud nejde odeslat formulář, prosím volejte nebo pište na uvedené kontakty.

605 921 872

info@kubula.net


    Napsali o nás

    reference